fredag 14 september 2012

Middag på grekiska

I går bestämde vi oss för att grilla till middag.
Det är ju inte alla dagar vädret tillåter det, men i går var en riktigt fin dag.

Jag hittade en bra grekisk kryddblandning, Bifteki, på Ica som innehöll bland annat timjan, mynta, vitlök och persilja.
Blandade den med 500 gram älgfärs och så gjorde jag små "järpar" som jag trädde upp på blötlagda träpinnar innan Magnus grillade dem.



Tillbehören fick bli några potatisar från kvällen innan som jag tärnade och stekte lätt tillsammans med två äpplen och lite svartpeppar.

Kall sås passade bra till och rördes ihop av en påse holiday dippmix och en burk gräddfil.
Kryddigt, men lagom stark blev betyget och bäst av allt är att det finns kvar till lunch i dag.


Yummie Yummie.


1 kommentar:

  1. Åh det där såg gott ut. Mmm.
    Det måste vi testa nån ggr.
    Ha de gott.
    Kram.

    SvaraRadera